Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille 
Dit nieuwe liedboek is de opvolger van de uitgave uit 1973. Naast Psalmen en Gezangen bevat dit liedboek ook gebeden en andere teksten. Voor gebruik in de kerk(diensten) maar ook voor andere bijeenkomsten en voor thuis en op school.

De brailleversie van de tekst van het liedboek 'Zingen en bidden in huis en kerk' was al beschikbaar bij de CBB. Deze losbladige versie zit in 15 ringmappen

Op verzoek van B.V. Liedboek en dankzij hun financiële steun stelt de CBB ook de grootletter papieren versie en de digitale versie van de tekst van het nieuwe Liedboek beschikbaar.

De grootletter papieren versie is opgemaakt in het lettertype Arial, puntgrootte 18. Het gaat om een losbladige uitgave in 2 ringmappen.

De digitale versie bestaat uit een toegankelijk PDF-bestand (Arial, puntgrootte 18) en uit een ePub-bestand voor gebruik op een iPad of ander apparaat met ePub ondersteuning. U ontvangt beide bestanden. Bestelt u de digitale versie dan hebben wij uw mailadres nodig. U kunt dit doorgeven aan de CBB via support@cbb.nl

Als u hier klikt dan kunt u de handleiding downloaden.

Als u hier klikt dan krijgt u een indruk van het ePub bestand. 

Heeft u vragen over de digitale versie dan kunt u op maandag, dinsdag en donderdag contact opnemen met de afdeling Support, telefoonnummer 0341-56 54 99 of email support@cbb.nl

De braille, grootletter en digitale versie van het  Liedboek 'Zingen en bidden in huis en kerk'  bevat alleen de tekst en niet de muzieknotatie.

De prijs is €40,00 per leesvorm. 

Artikelnummer: braille 467, grootletter 479 en digitale tekst 478.

Bij de button 'Uitgave bestellen' bovenaan deze pagina vindt u informatie over de twee manieren waarop u deze of een andere uitgave kunt bestellen bij de CBB.

Geen gebruik voor andere doeleinden
De digitale versie die de CBB aanbiedt is alleen bestemd voor eigen gebruik door mensen met een zodanige (veelal visuele) beperking waardoor zij voor het lezen geheel of gedeeltelijk aangewezen zijn op passende leesvormen. Gebruik voor andere doeleinden is niet toegestaan.