Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille


Bijbels

 
Bij de CBB kunt u verschillende vertalingen van de Bijbel en enkele kinderbijbels aanschaffen. Door op één van onderstaande titels te klikken krijgt u meer informatie over de betreffende vertaling en in welke leesvormen deze beschikbaar zijn. Ook kunt u bij enkele vertalingen een geluidsfragment beluisteren, zodat u een indruk krijgt van de gesproken vorm.
 
De verschillende vertalingen van de Bijbel zijn:
Catalogus

In de gratis catalogus 'Lectuur in passende leesvormen' staan alle uitgaven vermeld die de CBB in passende leesvormen beschikbaar stelt. Door bovenaan deze pagina te klikken op 'Catalogus' kunt u de catalogus downloaden en u kunt de catalogus ook gratis aanvragen door te bellen naar 0341-56 54 77 of te mailen naar klantenservice@cbb.nl

Bestellen
 
Voor het bestellen van een Bijbel in een passende leesvorm kunt u het betreffende bedrag overmaken op ING rekening IBAN: NL 17 INGB 0000 5032 41. t.n.v. CBB. Vermeld duidelijk uw naam en adres, de titel van de uitgave en de leesvorm of het artikelnummer van de uitgave die u wenst. U kunt ons ook telefonisch machtigen om het bedrag van de uitgave die u wenst te ontvangen van uw rekening te schrijven. Hiervoor kunt u bellen naar 0341-56 54 77. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk zonder extra portikosten bij u thuis bezorgd.
 
Vervanging van een daisy cd-rom

Het is mogelijk om een beschadigde Daisy cd-rom van een Bijbelvertaling te vervangen door een nieuwe Daisy cd-rom.
Dit kan alleen als u in het bezit bent van een vertaling van de Bijbel op Daisy cd-rom die u bij ons al eerder gekocht heeft.
U kunt dan bellen naar de CBB, telefoonnummer 0341-56 54 99 of mailen naar info@cbb.nl Wilt u dan doorgeven om welke cd (Bijbelboeken) het gaat? Wij zijn genoodzaakt om voor de nieuwe Daisy cd-rom € 7,50 in rekening te brengen. U ontvangt de cd-rom zo spoedig mogelijk zonder extra portikosten.