Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille


Bijbels

 
De CBB beschikt over verschillende vertalingen van de Bijbel en enkele kinderbijbels in passende leesvormen. Door op één van onderstaande titels te klikken krijgt u meer informatie over de betreffende vertaling. Ook kunt u bij enkele vertalingen een geluidsfragment beluisteren, zodat u een indruk krijgt van de gesproken vorm op Daisy cd-rom.
 
De verschillende vertalingen van de Bijbel zijn:
Catalogus

In de gratis catalogus 'Lectuur in passende leesvormen' staan alle uitgaven vermeld die de CBB in passende leesvormen beschikbaar stelt. Door bovenaan deze pagina te klikken op 'Catalogus' kunt u de catalogus downloaden en u kunt de catalogus ook gratis aanvragen door te bellen naar 0341-56 54 99 of te mailen . naar info@cbb.nl

De catalogus is beschikbaar in braille, in grootletter en in gesproken vorm en is ook te beluisteren via afspeelapparaten met streamingmogelijkheid.

Bestellen
 
Voor het bestellen van een Bijbel in een passende leesvorm kunt u het betreffende bedrag overmaken op ING rekening IBAN: NL 17 INGB 0000 5032 41. t.n.v. CBB. Vermeld duidelijk uw naam en adres, de titel van de uitgave en de leesvorm of het artikelnummer van de uitgave die u wenst. U kunt ons ook telefonisch machtigen om het bedrag van de uitgave die u wenst te ontvangen van uw rekening te schrijven. Hiervoor kunt u bellen naar 0341-56 54 99. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk zonder extra portikosten bij u thuis bezorgd.
 
Vervanging van een daisy cd-rom

Het is mogelijk om een beschadigde Daisy cd-rom van een Bijbelvertaling te vervangen door een nieuwe Daisy cd-rom. 
Dit kan alleen als u in het bezit bent van een vertaling van de Bijbel op Daisy cd-rom die u bij ons al eerder gekocht heeft.
U kunt dan bellen naar de CBB, telefoonnummer 0341-56 54 99 of mailen naar info@cbb.nl  Wilt u dan doorgeven om welke cd (Bijbelboeken) het gaat? Wij zijn genoodzaakt om voor de nieuwe Daisy cd-rom € 7,50 in rekening te brengen. U ontvangt de cd-rom zo spoedig mogelijk zonder extra portikosten.