Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille


Liedbundels en psalmboeken

Onderstaand vindt u een overzicht van de liedbundels en psalmboeken in passende leesvormen die beschikbaar zijn bij de CBB. Door op één van onderstaande titels te klikken krijgt u meer informatie over de betreffende uitgave.

De liedbundels en psalmboeken zijn:
Bestellen
 
Voor het bestellen van een liedbundel of psalmboek in een passende leesvorm kunt u het betreffende bedrag overmaken op rekening IBAN: NL 17 INGB 0000 5032 41 t.n.v. CBB. Vermeld duidelijk uw adres, de titel van de uitgave en de leesvorm die u wenst. Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk zonder extra portikosten bij u thuis bezorgd.

Catalogus

In de gratis catalogus 'Lectuur in passende leesvormen' staan alle uitgaven vermeld die de CBB in passende leesvormen beschikbaar stelt. Door bovenaan deze pagina te klikken op 'Catalogus' kunt u de catalogus downloaden en u kunt de catalogus ook gratis aanvragen door te bellen naar 0341-56 54 77 of te mailen naar klantenservice@cbb.nl

De catalogus is beschikbaar in braille, in grootletter en in gesproken vorm en is te beluisteren via afspeelapparaten met streamingmogelijkheid..